La Jonquera serà una de les seus de la prestigiosa Mediterranean International Cup 2018

El també conegut com a Torneig MIC aplega joves futbolistes de tot el món

Esports

Presentació del torneig a Can Laporta
Presentació del torneig a Can Laporta | Falgues Fotografia
Aquesta Setmana Santa la Jonquera s'estrenarà com una de les seus del prestigiós torneig internacional de futbol base Mediterranean International Cup (MIC), que fa uns 20 anys que es fa a més d'una vintena de poblacions gironines. El torneig MIC, un dels més prestigiosos del país, reuneix milers de joves esportistes de clubs reconeguts i seleccions nacionals d'arreu del món. I el municipi s'hi ha unit amb el ferm proposit de potenciar i diversificar l'oferta lúdica i esportiva.

Els Porxos de Can Laporta van acollir divendres la presentació de les activitats del MIC 2018 que es faran a la Jonquera. Hi van participar l’alcaldessa, Sònia Martínez; el regidor d’Esports, Jordi Picornell; el president de la UE Jonquera, Josep Vilaplana, i el delegat a Girona de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Bonet.

Picornell va voler posar en valor el suport i la col·laboració de la Federació Catalana de Futbol, i va afirmar que “per a la Jonquera, poder ser una de les seus del MIC representa una oportunitat única per promocionar i donar a conèixer la nostra vila a nivell nacional i internacional”. També va afegir que “l’arribada de la MIC també és un reconeixement públic a la tasca ingent que duu a terme el nostre teixit esportiu local, representat en aquesta ocasió per la Unió Esportiva la Jonquera”. En la mateixa línia, Sònia Martínez va explicar que “des de l’Ajuntament hem treballat fins a l’últim moment per fer realitat aquest projecte i hem posat les màximes facilitats i garanties perquè els nostres veïns i veïnes, visitants i esportistes gaudeixin d’un espectacle esportiu únic”.

La Unió Esportiva la Jonquera se suma al quadre de participants
El MIC, que enguany arriba a la seva divuitena edició, se celebrarà del 27 de març a l’1 d’abril i els partits internacionals de futbol que aculli la Jonquera es disputaran al camp municipal de Les Forques. En aquest sentit, el conveni signat amb l’Agrupació Esportiva MICFootball també contempla la participació de la Unió Esportiva la Jonquera en el quadre de competidors de la categoria infantil C2. Així, un cop celebrat el sorteig, la UE la Jonquera s’enfrontarà al Club de Futbol Badalona, a l’UNO Sports (Japó) i al Maccabi Haifanahalal (Israel). 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article