El Casal de l'Avi celebra el Dia Internacional de les Dones a la trobada anual de casals

Enguany el dinar es va fer a Tordera, i hi van participar una norantena de socis de la Jonquera

Vida social

Enguany el dinar es va fer a Tordera
Enguany el dinar es va fer a Tordera | Casal de l\'avi
El divendres  9 de març de 2018 es va fer a Tordera la trobada anual del Dia Internacional de la Dona Treballadora, organitzada per  F.A.T.E.C. amb la col·laboració del Casal de l’Avi de la Jonquera.

Vam sortir a les 7.45 h de la Jonquera. Parada per esmorzar a l’Hostal Sant Cristòfol de Riudellots de la Selva. A les 10.30 h visita al Jardins Pinya de Rosa de Blanes i a l’ermita de Santa Cristina, on poguérem veure el pi centenari  i gaudir de la meravellosa vista de les platges i el mar.

Tot seguit, a les 13 h, dinar al Castell medieval Compte de Valltordera, a Tordera, on ens van servir un bon menú: sopa del bufó, arròs caldós, vedella amb guarnició, pastís de celebració, vins, aigua cava, cafè i gotes.

Havent dinat, espectacle de doma, una cantant que ens va oferir cançons de la nostra època, flamenc, i, per acabar ball amb un conjunt. Desprès de ballar, a l’hora convinguda, tornada a la Jonquera.

Aquest any al dinar hi assistiren 435 socis de diversos casals de la província de Girona, dels quals 90 érem de La Jonquera i pobles veïns. Des de la Junta esperem que el canvi de restaurant (ja que el dinar es feia a Olot i aquest any a Tordera) hagi agradat a tothom.

La Junta.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article