Detecten nou pisos i un aparcament amb la llum manipulada

Els Mossos van haver d'entrar al bloc, el del carrer Lluís Companys, per la teulada

Successos

El protagonista de la imatge que va córrer per les xarxes socials era un mosso
El protagonista de la imatge que va córrer per les xarxes socials era un mosso | Particular
Tal com ja va explicar Infojonquera, el passat 9 de març els Mossos d'Esquadra de la comissaria de districte de la Jonquera van detenir una dona -de 19 anys, nacionalitat francesa, sense domicili conegut- com a presumpte autora d’un delicte de robatori amb violència. L'arrest, però, es vincula a un operatiu més ampli per controlar el frau elèctric al municipi.

Un dia abans, el 8 de març, els agents havien observat que quatre blocs de pisos de la població tenien els comptadors de la llum manipulats. Arran d'aquest fet,  van realitzar un dispositiu conjuntament amb operaris del subministrament elèctric per localitzar els possibles fraus elèctrics que hi poguessin haver en aquella comunitat de veïns i la dels voltants. Estem parlant del bloc ocupat del carrer Lluís Companys i rodalies. En total es van localitzar nou pisos i un aparcament amb la llum manipulada i que realitzaven un ús fraudulent de fluid elèctric.

Mentre els agents feien el dispositiu van observar com en un dels edificis que tenia els pisos amb les portes tapiades hi havia moviment de persones.Per tal de fer les comprovacions pertinents, la policia va accedir pel teulat del bloc de pisos i va trobar una parella a l’interior. En la identificació, els agents van constatar que la dona tenia una ordre de detenció pendent d’un jutjat penal de Barcelona per un robatori amb força pendent i la van detenir. 

La detinguda, amb antecedents, va passar el dia 9 de març a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar el seu ingrés a presó.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article