Calçotada del Casal de l'Avi a la Garrotxa

També van visitar Beget i Castellfollit de la Roca

Vida social

El dimecres 21 de març de 2018 el Casal de l'Avi de la Jonquera vam fer una excursió a la Garrotxa. Sortida de davant de l’Institut a les 8 h en direcció Oix, amb parada per esmorzar a Can Bundància. Excel·lent, a base d’embotits del país, pa amb tomata, aigua, vi i cafè.

Després d’esmorzar ens vam dirigir a Beget passant per la carretera que va des de Castellfollit de la Roca a Beget. Encara que és una carretera estreta, el paisatge és meravellós. Acompanyats per la guia, visitem el petit poble, amb cases molt antigues però restaurades. Val la pena visitar el poble. I no podia faltar la visita a l’església de Sant Cristòfol, romànica i molt ben conservada. La guia feu una explicació tant de fora com de dintre i sobretot del Sant Crist la Majestat de Beget.

Tot seguit tornada a Oix, a Can Bundància, per dinar. Es va començar amb una abundant calçotada, amanides, patates fregides i carn a la brasa, vi, aigua, cava, postres, cafè i gotes. Al final la Rosa Lleras en va obsequiar amb brunyols fets per ella ja que era el seu aniversari.

Tornada a la Jonquera amb parada a Castellfollit per comprar galetes a Cal Enric, encara que primerament ens obsequiaren amb un tast de galetes i garnatxa.

La Junta.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article