Agullana es prepara per celebrar la festa de Pasqua

Diumenge i dilluns seran els dies més intensos

Agullana

La marxa Xino-Xano, la Fira de Pasqua, el concurs de ratafia casolana o, sobretot, l'aplec de Santa Eugènia. Són només algunes de les activitats que ha programat l'Ajuntament d'Agullana per celebrar la seva tradicional Festa de Pasqua, que començarà divendres i s'allargarà fins dilluns.

Encetara la programació la tradicional marxa Xino-Xano del divendres, que enguany arriba a la 38a edició. El punt de trobada d'enguany és la Font d'Avall (9 h). Les activitats continuaran dissabte amb el Ball de Nit a la sala polivalent, que enguany anirà a càrrec de Les Tietes Queques. A més, quan acabin hi haurà sessió de DJ.

Però els dies més intensos seran, sens dubte, diumenge i dilluns. Diumenge amb la 22a Fira de Pasqua a la plaça Major, el 3r Concurs de Ratafia Casolana, les sardanes i el teatre. I dilluns amb el mític aplec de Santa Eugènia. Els pabordes sortiran a les 9.30 h de la plaça Major, i els actes a Santa Eugènia començaran a les 11 h amb la misa solemne. Després hi haurà sardanes, el tradicional llevant de taula al prat, el ball de toies i ramallets i més sardanes.

I tancaran la festa les sardanes a la plaça Major i, concretament, la gran sardana de les cuineres.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article