La cadena jonquerenca Wolala ja té vint botigues

Aquest mes de març han obert tres botigues noves a Barcelona, València i Varlcarlos (Navarra)

Economia

| Wolala
Wolala, la cadena de botigues de tall basar però d’estil modern, ha arribat al total de vint establiments durant el mes de març, amb l’obertura de tres botigues a Barcelona, València i Valcarlos, a Navarra, aquesta darrera en règim de franquícia. Segons ha informat la companyia, amb seu a la Jonquera, amb aquestes tres obertures, l’empresa tindrà 20 botigues en total, de les quals set seran a Barcelona; dues, a Girona, Sabadell, Mataró, Lleida; dues, a València; dues, a Navarra; una, a Castelló de la Plana, i tres, al Pertús i la Jonquera.

Segons va informar El Punt Avui, l’establiment inaugurat a Barcelona durant aquest primer trimestre ocupa una superfície de 300 m² al bell mig de Ciutat Vella, davant de l’emblemàtic mercat de Santa Caterina, i es convertirà en una botiga insígnia o flagship de la companyia, que està especialitzada en la venda de productes per a la vida quotidiana de marques exclusives i a preus baixos. Wolala destaca en productes per a la cura personal, estris i petits electrodomèstics per a la llar, petites joguines i tota mena d’aparells electrònics o productes per al viatger. A banda d'això, ha inaugurat, en plenes Falles, un segon establiment a la ciutat de València, en un local de 350 m². La tercera botiga que ha obert aquest primer trimestre del 2018 és una franquícia situada a Valcarlos, Navarra, que ofereix la major superfícies de venda de la marca, amb 800 m².

El pla de negoci de Wolala per a enguany preveu l’obertura de 25 noves botigues i una inversió de fins a 10 milions d’euros. Per aconseguir-ho, s’estima que caldrà contractar vora un centenar de treballadors.


Font: El Punt Avui

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article