La Plataforma lamenta que les obres del carrer Major han reactivat l'onada de robatoris

Denuncien en els últims dies hi ha hagut robatoris en deu vehicles que estaven aparcats en diversos punts del municipi

Successos

La droga comisada per la Guàrdia Civil
La droga comisada per la Guàrdia Civil | Guàrdia Civil
Aquesta Setmana Santa s'han reactivat les crítiques de la Plataforma Veïns de la Jonquera pels robatoris i la inseguretat que afecten el municipi. Asseguren que, "després d'uns dies de tranquil·litat, les obres del carrer Major fan que els traficants i toxicòmans no tinguin vendes i necessitin robar per poder consumir". I afegeixen que en aquests dies hi ha hagut més de deu robatoris a cotxes. "Tot i que hagi tres policies locals més, no fan nits, i les patrulles dels Mossos, que han sigut qui han erradicat els delinqüents amb diverses intervencions i operatius, no poden estar només a la Jonquera, cosa que aprofiten els lladres toxicòmans per robar en cotxes a diferents punts del poble".

Triple detenció de la Guàrdia Civil
Precisament aquesta setmana la Guàrdia Civil ha detingut tres persones per tràfic de drogues i ha comissat 18,7 kg de marihuana, en dues operacions que va fer el 29 de març (dijous) i el 3 d'abril (dimarts).

La primera actuació va ser la matinada del dijous 29 de març, cap a les 00.45 h. Una patrulla de la Secció Fiscal de la Guàrdia Civil de la Jonquera va inspeccionar un autocar d'una línia regular i, a la bodega, hi va trobar una maleta sospitosa que feia una olor molt forta de marihuana. Després d'identificar el propietari, la van obrir i, a dins, hi van trobar vuit paquets que contenien droga, amb un total de 5,9 kg. Per això van arrestar el propietari, un ciutadà alemany de 20 anys.

La segona actuació va ser dimarts cap a les vuit del vespre, i va anar a càrrec de la mateixa unitat. En aquest cas, van aturar un cotxe de matrícula espanyola en el qual viatjaven un home i una dona. Després d'identificar-los, van inspeccionar el vehicle i, en un forat, hi van trobar 12,8 kg més de marihuana amagats. Estaven distribuïts en diverses bosses de plàstic que anaven tancades al vuit. Les dues persones, totes dues de nacionalitat espanyola, van ser detingudes.

Comentaris

Cristina La Jonquera
1.

Malauradament tornem a viure situacions complicades. Gràcies a l'equip de redacció per respondre a un dubte que m'ha sorgit i a ajudar-me en la seva resolució.
Tant de bó ben aviat es pugui publicar que ja no ens hem de preocupar més per aquest tipus de delinqüència.

Comenta aquest article