Les múltiples baixes condemnen el Red Tortuga a una dura derrota a la pista del HC Ripoll

El juvenil i els dos prebenjamins han guanyat els seus partits, mentre que el benjamí l'ha empatat, i els infantils i els alevins han perdut per la mínima

Esports

El prebenjamí B va guanyar a Blanes
El prebenjamí B va guanyar a Blanes | CPJ
Dura derrota la que va patir dissabte el primer equip masculí del CP Jonquerenc a la sempre difícil pista del HC Ripoll. Amb les baixes d'en Marcel Carreras, en Pau Casanovas i en Lucas Alcántara, al Red Tortuga li va costar molt entrar en el partit. I els locals, que van sortir molt endollats, ho van saber aprofitar per dominar el primer temps. Van anotar tres gols molt seguits i es van plantar al descans amb un avantatge de 4-0. A la represa, els alt-empordanesos van tenir més ocasions, però la mala sort de cara a porteria (van fer tres pals i van fallar alguna altra oportunitat) els va impedir anotar cap gol, i finalment van perdre 5-0.

Pel que fa a la base, el juvenil va anar de menys a més davant del CP Barcino i es va acabar imposant per 7-3. L'infantil va disputar un partit molt ajustat a la pista del CH Sentmenat, però la sort es va acabar decantant pels locals, que es van imposar 4-3. L'aleví també va disputar un molt bon partit a la pista del CHP Blanes Atlètic, però en els últims minuts el marcador també es va decantar per l'altre equip (9-8). El benjamí va empatar 5-5 a Girona; el prebenjamí A va guanyar les tres parts a Olot (0-3), i el prebenjamí b també va guanyar les tres parts, en aquest cas a Blanes (0-3).

D'altra banda, els més petits del club van participar diumenge a la trobada d'escoletes d'Olot. I per últim, el sènior femení ha tingut jornada de descans. Però val a dir que l'empat del CH Mataró (tercer classificat) davant del CH Palau de Plegamans reafirma el segon lloc de les jonquerenques a la classificació de Primera Catalana.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article