Divendres és l’últim dia per demanar una parada de Sant Jordi

Les entitats que vulguin vendre llibres i roses a la Jonquera ho han de demanar a Can Laporta

Vida social

Les paradetes es muntaran a davant de la Societat
Les paradetes es muntaran a davant de la Societat | Infojonquera.cat
Les entitats que vulguin posar una parada per vendre llibres i Roses a davant de la Societat de la Jonquera el dia de Sant Jordi ho han de demanar a l’Ajuntament abans de divendres. Més concretament, han d’adreçar la sol·licitud a l’Oficina de Gestió Cultural de Can Laporta, ja sigui trucant al 972 555 713 (extensió 1) o per correu electrònic (a l’adreça canlaporta@lajonquera.cat).

A diferència d’anys anteriors, enguany les entitats no podran fer servir les taules i cadires que hi ha habitualment a la Sala de la Societat perquè el mateix dia es farà un dinar popular. Però l’Ajuntament sí que els cedirà taulons, cadirets i cadires.

Per al mateix 23 d’abril, l’Ajuntament, la Biblioteca i la Societat “La Unió Jonquerenca” han programat diversos actes complementaris. A part de les parades, que estaran muntades tot el dia a davant de la Societat, al matí es faran dues activitats destinades a la mainada. En Doina Animació Sociocultural farà un taller per als nens i nenes de 3r i 4t de primària que es dirà “Taller de Sant Jordi: fem un punt de llibre amb plàstic màgic i cinta”; i Susagna Navó farà una ‘Hora del conte’ dedicada a “Sant Jordi, la rosa i el drac” al mateix carrer Major (per a infants de fins a 2n de Primària).

Al migdia, la societat ‘La  Unió Jonquerenca’ ha organitzat un dinar popular (els tiquets es poden comprar a Can Laporta, La Fleca i el bar de la Societat fins el 20 d’abril). I a la tarda, a part de la ja tradicional audició de sardanes amb la Cobla Vila de la Jonquera, també es farà un karaoke per a majors de 60 anys al Casal de l’Avi.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article