Un cotxe de Clàssics Agullana, protagonista de la inauguració del cinema Las Vegas de Figueres

El cineasta Ventura Pons, impulsor del cinema i director de ‘Miss Dalí’, va arribar al carrer Sant Pau amb un Auburn Replica del 1938

Agullana

Arribada triomfal al carrer Sant Pau
Arribada triomfal al carrer Sant Pau | Falgues Fotografia
Un vehicle de Clàssics Agullana va ser, divendres passat, un dels grans protagonistes de la inauguració del cinema Las Vegas de Figueres. Un equipament que ha reobert les seves portes 18 anys després de l’última projecció, i que ho ha fet restaurat però conservant l’estètica original de fa dues dècades. El cineasta Ventura Pons ha signat un conveni amb l’Ajuntament figuerenc per finançar i gestionar l’equipament, que a partir del 30 d’abril projectarà pel·lícules en català o originals subtitulades. I com no podia ser d’altra manera, la inauguració també va ser de cine.

El carrer Sant Pau de la capital es va cobrir amb una gran alfombra vermella que va portar Ventura Pons i algun dels actors fins el cinema. I a peus de l’alfombra, Pons hi va arribar a cavall d’un gran clàssic beix de la societat agullanenca. Era un Auburn Replica de 1938 que va cridar l’atenció tant dels curioros que es van aplegar a la zona com dels centenars de persones que, vestides amb les seves millors gales, van assistir a la inauguració.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article