El Casal de l'Avi simula una roda de premsa amb l'alcaldessa i la regidora de Benestar Social

L'objectiu de l'activitat, organitzada per l'Ajuntament, era acostar les principals actuacions endagades per l'Ajuntament al col·lectiu +60

Vida social

Els participants a la iniciativa
Els participants a la iniciativa | Ajuntament de la Jonquera
El Casal de l’Avi de la Jonquera va acollir el passat 9 d'abril el taller Som periodistes: roda de premsa amb l’alcaldessa, en el marc del programa d’activitats gratuïtes per a majors de 60 anys. A l’activitat hi van participar una desena de persones que van poder traslladar a l’alcaldessa, Sònia Martínez, i a la regidora d’Educació, Joventut i Benestar Social, Míriam Lanero, preguntes, suggeriments i propostes de millora del municipi simulant un format de roda de premsa.

Amb aquesta original proposta, l’Ajuntament vol conèixer de primera mà les necessitats del col·lectiu +60, implicar la ciutadania en el dia a dia del consistori i fer partícip els veïns i veïnes de les actuacions que s’han endegat en diversos àmbits per garantir i millorar el benestar i la qualitat de vida dels jonquerencs i les jonquerenques.

Sònia Martínez valora molt satisfactòriament l’experiència i avança que des de l’Ajuntament es treballa per repetir en un futur aquesta iniciativa, ja que els assistents van demanar fer aquesta sessió amb certa periodicitat. En aquest sentit, Martínez assegura que “aquest col·lectiu desenvolupa un rol vital en la construcció del municipi del present i del futur. Ells, millor que ningú, saben com respira el poble i coneixen quina és la realitat del municipi”.

Durant el taller es van tractar qüestions de diversa índole, com ara les obres públiques i la qualitat urbana; els negocis i el comerç; la seguretat ciutadana; el benestar social; i la demografia del municipi. Finalment, la sessió, va cloure amb un berenar conjunt. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article