Júlia Pujol, premiada en el Joves Promeses de l'Esport Gironí

La ciclista jonquerenca ha guanyat diversos títols

Esports

La ciclista jonquerenca Júlia Pujol va ser una de les premiades durant la gala de reconeixement a les Joves Promeses de l'Esport Gironí que organitza la Representació Territorial a Girona de la Secretaria General de l'Esport. Enguany, el quart que es fa la gala, s'han homenatjat 125 esportistes de 21 modalitats diferents, en un acte que va omplir l'Auditori de Girona amb els protagonistes i les seves famílies. El van presidir el Delegat d'Esports de la Generalitat a Girona, Josep Pujols, i el secretari general de l'Esport, Gerard Figueras.

L'objectiu dels premis és reconèixer les joves promeses de l'esport gironí, d´entre 14 i 18 anys, a títol individual i per equips en esports col·lectius, que hagin guanyat una final catalana o hagin fet podi en una competició superior, o bé hagin guanyat en categoria absoluta en tornejos federats. El reconeixement es formalitza mitjançant un diploma i un trofeu amb el nom de la persona guanyadora i l'any de concessió.

Segons va explicar Josep Pujols, "en aquesta edició premiem 75 noies i 50 nois, un fet que demostra el potencial de l'esport femení". Per ell, l'homenatge que els fa la Generalitat és una manera "d'esperonar tots aquests nanos que són promeses de l'esport gironí i que fan un esforç molt gran diàriament".


Font: Setmanari l'Empordà
C:

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article