Agullana treu a concurs l'explotació del bar de la piscina

Els interessats poden presentar les seves sol·licituds fins el 4 de maig

Agullana

L'Ajuntament d'Agullana ha tret a concurs la concessió per a l'explotació del bar de la piscina municipal, i per a la venda i control d'entrades i abonaments. S'hi pot presentar qualsevol persona major d'edat que tingui els estudis bàsics i disposi del carnet de manipulador d'aliments (s'hauran de donar d'alta a la Seguretat Social com a empresa o com autònoms), però el Consistori valorarà el projecte comercial que presentin els aspirants, i també que visquin al municipi, que tinguin experiència, que parlin idiomes i que tinguin formació professional.

La piscina municipal obrirà el 22 de juny. Durant aquell primer cap de setmana de Sant Joan (22, 23 i 24) estarà oberta d'11 h a 20 h; però després, entre el 25 i el 29 de juny, només obrirà a les tardes (de 14 h a 20 h). El 30 de juny tornarà a reprendre l'horari habitual (d'11 h a 20 h) fins el 2 de setembre, quan els horaris es tornaran a reduir. Els explotadors del bar, però, tenen la possibilitat d'obrir cada dia fins a les dotze de la nit. 

Els beneficis que obtinguin del bar seran íntegrament per als concessionaris, que també guanyaran un percentatge del 15% del que obtinguin amb la venda d'entrades i abonaments. Els interessats s'han de posar en contacte amb l'Ajuntament, i el termini per presentar sol·licituds s'acaba el 4 de maig.
C:

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article