L'alcaldessa d'Agullana s'apropa als centres penitenciaris madrilenys per donar suport als presos polítics

Marina Gutés va viatjar amb una comitiva d'ERC que tenia per objectiu "donar suport a la valentia i dignitat dels líders polítics catalans"

Agullana

La comitiva d'ERC
La comitiva d'ERC | ERC
L'alcaldessa d'Agullana, Marina Gutés, va viatjar la setmana passada a MAdrid per donar suport als presos polítics que estan als diversos centres penitenciaris de la capital estatal. Ho va fer amb una quinzena de representants gironins d'ERC que va anar acompanyada per diputats i senadors d’Esquerra en la seva visita a Estremera, Alcalá Meco i Soto del Real.
 
La comitiva va sortir de Figueres el dimecres a les sis del matí i, després de recollir a tots els integrants de la visita, es va dirgir fins a Madrid, on va arribar a quarts de tres de la tarda. Durant el dimecres es van apropar a Soto del Real i Alcalá Meco, i dijous es van desplaçar fins a Estremera.
 
Un dels impulsors de la iniciativa, el diputat alt-empordanès d’Esquerra Joan Fàbrega, va explicar que “amb aquesta visita, amb aquesta acció, hem vingut a donar suport a la valentia i a la dignitat dels nostres líders polítics”. Per la seva banda, la diputada d’Esquerra, Teresa Jordà, va destacar que aquest tipus de visites “suposen un escalf important per als nostres presos polítics”; mentre que el senador Jordi Martí va manifestar que “hem vingut per denunciar la injusta situació que pateixen els presos polítics i les seves famílies per defensar pacíficament i democràtica la independència”.
 
Concretament, han format part de la comitiva: Joan Fàbrega (membres del grup d’ERC a la Diputació de Girona), Teresa Jordà (diputada), Jordi Martí (senador), Salvi Güell (alcalde de Castelló d’Empúries), Agnès Lladó (portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Figueres), Francesc Brugués (alcalde Fortià), Marina Gutés (alcaldessa d’Agullana), Martí Armadà (alcalde de Vilabertran), Agnès Fàbregas (presidenta d’ERC a l’Alt Empordà), Josep Maria Rufí (alcalde de Torroella de Montgrí), Joan Loureiro (alcalde de Begur), Elisenda Pérez (senadora), Joaquim Sabrià (alcalde de Parlavà) i Carme Güell (alcaldessa de Corçà).
C:

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article