La Policia Local demana col·laboració per lluitar contra el càncer infantil

De moment ja han recaptat uns 1.500 euros venent escuts solidaris "pels valents"

Vida social

Imatge promocional de la campanya
Imatge promocional de la campanya | Policia Local de la Jonquera
La Policia Local de la Jonquera és un dels 50 cossos municipals de Catalunya que col·labora en la campanya solidària "Pels Valents", que consisteix en vendre escuts amb el nom del municipi col·laborador, el logotip de la seva policia local i el hastag #pels valents per lluitar contra el càncer infantil. Més concretament, els donatius es destinen íntegrament a l'Hospital Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center de Barcelona.

La campanya es va iniciar a l'octubre del 2017, i la policia jonquerenca s'hi va adherir a principis d'any. D'aleshores ençà, només aquí ja han recaptat uns 1.500 euros, però encara en volen recaptar més. Asseguren que "la venda a les escoles ha estat tot un èxit i molts amics ja tenen l'escut solicari amb el nostre logo, motiu que ens omple de satisfacció". Però afegeixen que "volem fer extensiva la campanya i que també arribi a través d’altres associacions, empresaris, companys de feina, etc., els quals poden col·laborar amb un donatiu".

Aquestes aportacions es poden fer amb un ingrés directe al compte que han obert els tres promotors de la campanya, que durarà fins el mes d’octubre. Els diners es poden ingressar al compte BBVA ES36 0182 8193 6102 0167 1167, indicant ESCUTS SOLIDARIS PL la JONQUERA al motiu.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article