El CAP i l'escola van celebrar el Dia Mundial de l'Activitat Física

Les infermeres del CAP també van participar a la jornada que es va fer a Maçanet de Cabrenys

Vida social

El passat dia 6 d’abril, Dia Mundial de l’Activitat Física, el servei de pediatria del Centre d'Atenció Primària (CAP) Dr. Subirós i l'escola Josep Peñuelas del Rio de la Jonquera van organitzar una caminada saludable que va comptar amb la participació de tot l'alumnat. Es van dividir en diferents grups per les activitats al llarg del matí, i el grup format pels alumnes de 4t, 5è i 6è de primària (amb els seus tutors) van anar d’excursió a la Torre de Guaita. 

La infermera de pediatria, Cristina Boada, els va acompanyar en aquesta excursió, i van gaudir d’una animada caminada i d’un esmorzar saludable amb jocs molt divertits en la zona.

D'altra banda, el personal del CAP també va participar en la celebració de la diada a Maçanet de Cabrenys. Allà dues infermeres del centre, Cesca Ruiz i Núria Escutia, van acompanyar els veïns i veïnes a una altra excursió que van tancar amb un esmorzar saludable.

Des del CAP volen agrair a tots els participants que van fer prendre el protagonisme a l'esport per un dia. I volen recordar la importància de practicar una mica cada dia per dur una vida saludable i uns bons hàbits.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article