Detingut per un delicte d'omissió de seguretat en el transport d'armes

L'home portava un rifle semiautomàtic i una caixa de munició al cotxe

Successos

L'Ajuntament de la Jonquera ha comunicat als seus veïns i veïnes que el passat 18 d'abril la Policia Local va arrestar una persona de nacionalitat francesa acusada d'un presumpte delicte d'omissió greu en les mesures de seguretat en el transport d'armes reglamentàries.

Segons ha informat el Setmanari de l'Alt Empordà, la detenció va tenir lloc al barri del Carme després que una patrulla del cos que estava fent tasques de seguretat a la zona observés un vehicle estacionat sobre la vorera. A dins, els agents hi van observar una persona en estat de somnolència que al maleter hi portava una funda d'arma llarga i, a l'interior, un rifle semiautomàtic i una caixa de munició. La persona detinguda va presentar un permís de caça i, posteriorment, va ser denunciada per faltes greus i per l'incompliment de la Llei 4/2015 de protecció de seguretat ciutadana (article 36, apartat 12). A més l'arma comissada va ser requisada i es va posar a disposició de la Guàrdia Civil.

Davant d'aquest nou succés, l'Ajuntament de la Jonquera ha volgut agrair la tasca que està duent a terme el cos de la Policia Local, "que un cop més ha demostrat la seva eficàcia i diligència al servei de la seguretat ciutadana".

Font: Emporda.info
C:

Comentaris

Jonquerenc exiliat
1.

O sigui estaban fent la seva feina.

Comenta aquest article