La fibra òptica arriba a la Jonquera

L'Ajuntament ha signat un conveni amb l'empresa Adamo Telecom Iberia, S.A.

Economia

Signatura del conveni
Signatura del conveni | Ajuntament de la Jonquera
L'Ajuntament de la Jonquera ha signat un conveni de col·laboració amb l'empresa Adamo Telecom Iberia, S.A. perquè lideri el desplegament físic de la fibra òptica al municipi. Segons fonts municipals, l’acord farà possible la instal·lació i desplegament al poble d’aquesta xarxa de gran velocitat, que permetrà augmentar la connectivitat, la velocitat i la qualitat de connexió al nucli urbà i als equipaments municipals.

La signatura del conveni es va dur a terme el passat 13 d’abril amb la presència de l’alcaldessa de la Jonquera, Sònia Martínez, i de Xavier Viladegut, representant d’Adamo Telecom Iberia, S.A. En acabar la signatura, Martínez va assegurar que “l’arribada d’aquesta fibra òptica permetrà fer un salt endavant en termes tecnològics i de connectivitat. Continuem treballant amb l’objectiu d’adaptar-nos als nous temps i oferir als veïns i veïnes més i millors eines en l’àmbit digital”.

Segons fonts de l'Ajuntament, la posada en marxa d’aquest nou servei permetrà millorar les telecomunicacions del municipi i, alhora, suposarà un guany socioeconòmic important per a la ciutadania. Es reduirà considerablement la fractura digital i el teixit empresarial i comercial es beneficiarà de les noves oportunitats lligades a la societat de la informació. A banda de facilitar la inclusió social, el desplegament de la fibra òptica també assoleix objectius de desenvolupament sostenible, ja que permet una disminució de la despesa energètica del municipi i, en conseqüència, una millor protecció del medi ambient.

Com a oferta de llançament, durant el primer any de servei Adamo oferirà una tarifa de 14,99 euros mensuals que inclourà 1.000 Mb de descàrrega i 300 de pujada, més les trucades. I per 5 euros més ofereixen la possibilitat d'afegir-hi una línia mòbil amb trucades a 0 cèntims i 1 GB d'Internet. Posteriorment, l'empresa té ofertes des de 25 euros mensuals.
C:

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article