Aquest diumenge, 35a edició de la Marxa dels Dòlmens

Avui és l'últim dia per fer les inscripcions anticipades, però els participants també es podran apuntar el mateix diumenge

Esports

El Centre Excursionista Jonquerenc (CEJ) ha organitzat per aquest diumenge la 35a edició de la Marxa dels Dòlmens. Una cursa o caminada de 13 km que, com marca la tradició, farà un recorregut per la zona dels Estanys. La sortida serà a les 9 h a davant de la Societat jonquerenca.

Les inscripcions anticipades es poden fer fins avui divendres a Fotografies Falgués, el bar de la Societat, el centre cultural de Can Laporta (de 17 h a 20 h), o al web www.curses.cat. La quota de participació és de 10 euros per als socis del CEJ i de 12 euros per als no socis. El mateix dia de la cursa, però, també es podran formalitzar inscripcions, a la sala de la Societat, fins les 8.45 h; tot i que llavors tindran un preu unitari de 12 euros.

L'organització regalarà als participants una samarreta tècnica, i els oferirà avituallament durant la cursa i un entrepà i servei de dutxes quan acabi.

A més, el mateix diumenge a les 14 h es farà una fiedeuada popular a la societat. Els tiquets es poden comprar als mateixos establiments on es poden fer les inscripcions anticipades (costen 10 euros per als adults i 5 euros per als nens), i la recaptació es destinarà a la inscripció d'un equip del CEJ per participar en una cursa solidària que recull diners per a la lluita contra el càncer.
C:

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article