Denuncien el conductor d'un autocar transportava paquets enlloc de passatgers i, a més, superava el pes permès

El xofer va cometre un total de set infraccions greus i una de lleu

Successos

Els Mossos d'Esquadra van denunciar el passat 4 de maig el conductor d'un autocar que havia comès set infraccions de trànsit greus i una de lleu. Era un home de 35 anys, nacionalitat marroquina i veí de Sabadell a qui van interceptar mentre feien un control de transports a l'AP-7, al terme municipal de la Jonquera.

Segons va avançar l'ACN, els agents van aturar el bus, que feia la ruta internacional entre Almeria i Bèlgica i que duia un remolc. I durant la inspecció, van comprovar que no duia passatges i que els seients estaven ocupats per diversos paquets i mercaderia. El remolc, a més, va quedar immobilitzat, perquè circulava amb 5,5 tones de pes quan el màxim autoritzat són 3,5.

El conductor no va poder acreditar qui era el propietari del material del remolc, no tenia el Certificat d'Aptitud Professional, ni el de conductor d'un tercer país. A més, l'autocar tenia la ITV caducada i el transportista no havia fet les anotacions manuals de desplaçaments. La llista d'infraccions greus inclou també la falta de discos de diagrama. En total, les infraccions comeses suposen una sanció d'11.804 euros.

L'autocar va poder reprendre el trajecte l'endemà dels fets, un cop resoltes les irregularitats.
C:

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article