Prohibeixen la circulació de vehicles a davant del pavelló i del camp de futbol

L’Ajuntament hi ha instal·lat pilones i una petita rotonda, i ha habilitat el terreny del costat de la sala polivalent com a pàrquing alternatiu

Urbanisme

Només es pot circular i aparcar fins a la sala polivalent
Només es pot circular i aparcar fins a la sala polivalent | Infojonquera
La circulació de vehicles per la zona esportiva de la Jonquera està restringida des d’aquesta setmana. La brigada municipal ha instal·lat pilones al final del carreró que hi ha a darrera del supermercat Tramuntana i del camp  de futbol, i també a davant de la sala polivalent, de manera que els cotxes i motos no poden circular per l’espai comprès entre el pavelló i el camp de futbol.

Per compensar l’actuació, s’ha construït una petita rotonda a davant de la sala polivalent perquè els automòbils hi puguin girar, i s’ha ordenat el solar que hi ha davant de la piscina perquè quedi habilitat com a nou aparcament.

Tal com explica l’alcaldessa, Sònia Martínez, l’objectiu de l’actuació és garantir la seguretat a la zona. “Ja fa temps que veiem que els nanos juguen allà fora i sempre estàs amb l’ai al cor perquè els costxes, com que aparcaven de cares, fent marxa enrere no s’emportin algun nano”, explica Martínez, que afegeix que “amb el bon temps i la piscina i tot, jo crec que guanyarà molt”. “I com que cada cop hi ha més nanos a la zona esportiva, tant per hoquei com per futbol, és una bona oportunitat d’oferir més seguretat i més esbarjo allà a fora”, conclou l’alcaldessa.
 
La prèvia d’un projecte més ambiciós
La prohibició de circular a davant de la zona esportiva és una de les mesures que preveu un projecte molt més ambiciós del govern municipal, que pretén crear una mena de ciutat esportiva. L’actuació, de molta més envergadura, també preveu millorar els equipaments i l’urbanisme global de l’àrea esportiva per dotar-la d’una imatge unitària.
C:

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article