Presó per a un delinqüent multi-reincident després que l’Ajuntament i la Plataforma es presentessin com a acusació particular

El detingut està acusat de cometre diversos robatoris al municipi

Successos

L'arrest va ser fruit de la col·laboració entre Mossos i Policia Local
L'arrest va ser fruit de la col·laboració entre Mossos i Policia Local | Arxiu Infojonquera.cat
Un jutge de Figueres ha enviat a la presó a un delinqüent multi-reincident després que l'Ajuntament i la Plataforma Veïns de la Jonquera es presentessin com a acusació particular contra les causes que li imputaven. L'arrestat estava acusat de diversos robatoris al municipi, i el Consistori i l'agrupació veïnal van decidir presentar-se en el procediment penal per protegir els interessos dels veïns del poble.

Una actuació conjunta entre els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de la Jonquera va permetre arrestar i, posteriorment, posar a disposició judicial un dels tres delinqüents multi-reincidents que solen a la Jonquera. El detingut, O.A., està acusat de dos presumptes delictes de robatori en interior de domicili. I després de comparèixer davant del jutge, ha ingressat a la presó de Puig de les Basses de Figueres.

L’Ajuntament de la Jonquera i la Plataforma de Veïns van actuar com a acusació particular en aquest procediment, mitjançant advocat i procurador. L’alcaldessa, Sònia Martínez, que ha estat present a la seu dels jutjats de Figueres, va manifestar en acabar la compareixença el “total compromís del govern municipal amb la lluita contra la impunitat amb la que diversos delinqüents actuen a La Jonquera”, i va reiterar que “la seguretat ciutadana i el benestar i tranquil·litat del conjunt dels veïns i veïnes és una prioritat absoluta de l’equip de govern del municipi”. I fonts municipals van avançar que la volunta tdel govern és "continuar-se presentant com a acusació particular en futurs procediments penals contra persones reincidents en la realització de presumptes activitats delictives".

Per la seva banda, des de la Plataforma també es van felicitar en "veure que s'han aconseguit molts objectius marcats...". "Més Policia Local, quan al principi es deia que no es podia; més actuacions policials de Mossos, Guàrdia Civil i Policia Nacional... I com sempre, la nostra Policia Local", va manifestar el seu portaveu, Fitu Guillen. I va afegir que "l'Ajuntament s'ha posat les piles i això és d'agrair. La plataforma ha estat col·laborant amb els Mossos, que han fet una gran feina, i ara s'ha complert un altre objectiu marcat, que era ser acusació particular sobre els detinguts. Sembla que el camí que es va començar està arribant a bon port".
C:

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article