Troben el cadàver d'un home que constava com a desaparegut a França, al carrer Carles Bosch de la Trinxeria

El cos estava a dins d'una furgoneta en un estat de descomposició avançat, però no hi ha indicis de criminalitat

Successos

El cos estava a dins d'una furgoneta equipada per viure-hi a dins
El cos estava a dins d'una furgoneta equipada per viure-hi a dins | Particular
Els Mossos d'Esquadra van trobar dissabte a la tarda un cadàver a dins d'una furgoneta, al carrer Carles Bosch de la Trinxeria de la Jonquera. Va ser un veí que sortia del bar Medrano el que va donar la veu d'alerta quan va passar pel costat del vehicle, que estava aparcat en bateria a la zona, i va sentir una pudor molt forta. Quan va mirar per la finestra de la furgoneta, que estava adaptada per viure-hi a dins, va veure el cos de l'home en un estat de descomposició força avançat i va avisar immediatament les forces policials.

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local, i també efectius de la Policia Nacional, que van acordonar immediatament la zona. I amb les primeres inspeccions oculars ja es van adonar que el cos no presentava signes de violència, de manera que tot apuna a una mort per causes naturals. Això no osbtant, van haver d'esperar que arribés la comitiva judicial, ja al vespre, per fer l'aixecament del cadàver.

El succés va provocar una gran expectació, i desenes de persones es van concentrar a la zona per veure què passava. El 'vox populi' va fer córrer la veu i alguns rumors van indicar exactament que els cadàvers eren dos, però aviat es va descartar.

Les investigacions van permetre esbrinar que el cadàver era el d'un home de 63 anys i nacionalitat francesa a qui feia temps que buscaven. De fet, estava inscrit a la llista de desapareguts de l'Estat francès.
C:

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article