Divendres s'acaba el termini d'inscripció per als casals d'estiu de la Jonquera

Enguany es farà el Casal de Lleure i l'Estiu Jove, amb horaris de 9 a 13 h i de 16 a 19 h

Vida social

Aquest divendres s'acaba el termini d'inscripció per a les activitats d'estiu que enguany organitzen l'ACEJ i l'Ajuntament de la Jonquera. Es tracta del Casal de Lleure i de l'Estiu Jove, que com cada temporada, es faran durant els mesos de juliol i agost. El Casal de Lleure està destinat als nens i nenes nascuts entre els anys 2006 i 2014; i l'Estiu Jove, als nois i noies nascuts abans del 2006.

Les dues activitats es faran en horari de 9 a 13 h i de 16 a 19 h, tot i que hi ha l'opció d'apuntar els menors només al matí o només a la tarda. A més, al migdia (de 13 a 16 h) es continuarà oferint el servei de pícnic als Porxos de Can Laporta (el menjar s'ha de portar de casa).

Els preus que oscil·len entre els 40 i els 220 euros, en funció dels dies i horaris, i de si els menors estan o no empadronats al municipi. L'ajuntament, però, ofereix diverses bonificacions i descomptes. 

Enguany, com a novetat, les inscripcions s'han de fer presencialment a l'OMAC (Oficina Municipal d'Atenció al Ciutadà), a l'edifici de l'Ajuntament, de 8.30 a 14.40 h. I un altre dels canvis és que el pagament es podrà fer per domiciliació bancària. Els inscrits hauran d'adjuntar el Full de Domiciliació Bancària SEPA al full d'incripció i, en cas de no voler donar el número de compte, hauran de liquidar l'import total a Recaptació Municipal a l'hora de fer la inscripció.

Per a més informació, cliqueu AQUÍ.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article