Dos jugadors de la UE la Jonquera i un de l'Agullana CDA, guardonats pels 'Amos de l'Àrea'

Guillem Cornellà Aleix Manzano i Arnau Garcia han destacat en les seves respectives categories

Esports

Dos dels premiats són de la UE la Jonquera
Dos dels premiats són de la UE la Jonquera | Falgues Fotografia
La setena edició dels Premis Amos de l'Àrea de futbol, organitzats pel Setmanari de l'Alt Empordà, el Consell Esportiu i Comarcal, han guardonat dos jugadors de la UE la Jonquera i un jonquerenc que milita amb l'Agullana. Es tracta dels verd-i-blancs Guillem Cornellà i Aleix Manzano, i del blanc-i-blau Arnau Garcia.

Segons ha avançat el Setmanari de l'Alt Empordà, els premis han reconegut un total de 18 futbolistes, bàsicament els màxims golejadors i els porters més sòlids de cada categoria, així com dos àrbitres i tres clubs centenaris de la comarca (el Figueres, el Vilafant i el Llers).

L'acte de lliurament dels premis es va fer dijous passat a la seu del Consell Comarcal, amb el darniuenc Alan Baró (que els dos últims anys ha jugat a Austràlia i la propera temporada ha fitxat per l'Olot) i la figuerenca Maria Martí (que acaba d'ascendir a Primera Divisió amb el Màlaga) com a ambaixadors. Entre les autoritats presents a l'acte, hi havia el delegat comarcal de la Federació Catalana de Futbol, Manuel Núñez; el delegat a Figueres dle Comitè Tècnic d'Àrbitres, Rafa Pérez; el president del Consell Esportiu i Comarcal, Alfons Vila, o els directors del Setmanari de l'Alt Empordà, Carles Ayats i Santi Coll, entre d'altres.

Font: Setmanari de l'Alt Empordà

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article