Els enxampen quan volien creuar la frontera amb més de 66.000 euros sense declarar

Un conductor portava més de 56.000 euros i l'altre, més de 10.000

Successos

La Guàrdia Civil va aixecar acta dels comisos
La Guàrdia Civil va aixecar acta dels comisos | Infojonquera.cat
La Guàrdia Civil ha enxampat ha enxampat en els darrers dies dos conductors que volien creuar la frontera de la Jonquera, en direcció França, amb 66.825 euros que no havien declarat.

El primer cas es va detectar el 27 de maig cap a dos quarts de dues de la matinada. Una patrulla que estava fent un control va aturar un vehicle amb matrícula italiana i un sol ocupant. Durant la inspecció, van veure que a la guantera hi havia un doble fons amb paquets amb bitllets d'euro de diferents quantitats. En total, hi havia 56.245 euros.

Pel que fa al segon comís,va ser el 5 de juny a les dues de la matinada. Els agents van aturar un vehicle amb matrícula francesa que anava en direcció a França. Hi viatjaven dos ocupants. Durant la inspecció, la policia va descobrir una bossa amb diferents bitllets d'euro a sota dels seients de darrere. En total hi havia 10.580 euros. El conductor va explicar que els diners eren seus i que tenia previst comprar un cotxe a Barcelona però que finalment no ho va fer.

En tots dos casos la Guàrdia Civil va aixecar acta del comís dels diners. Els agents van lliurar 1.000 euros a cada conductor perquè poguessin continuar el viatge. Les actes es van enviar al servei executiu de la comissió per a la Prevenció del Blanqueig de Capitals i Infraccions Monetàries del Banc d'Espanya. 

Font: ACN

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article