Intercepten 258 kg d’haixix, 10 kg de marihuana i 1,2 kg de cocaïna

La Guàrdia Civil va detenir dues persones en dues operacions diferents

Successos

El material interceptat
El material interceptat | Guàrdia Civil
258 kg d’haixix, 10 kg de marihuana i 1,2 kg de cocaïna. És el balanç total de la droga comissada per la Guàrdia Civil en dos controls diferents que va fer la setmana passada a la Jonquera. Dues actuacions que van acabar amb la detenció de dues persones: un ciutadà serbi i un altre marroquí.

La primera actuació va ser el dimarts (5 de juny) cap a la una de la matinada. Una patrulla de la Secció Fiscal estava fent un servei al municipi i va identificar el conductor i únic ocupant d’un cotxe de matrícula alemanya que circulava cap a França. Després de comprovar la documentació de l’home, els agents van inspeccionar el vehicle i, a les guies laterals, hi van trobar 10 kg de marihuana repartits en diverses bosses. A més, a sota d’un dels seients de davant també hi van trobar un paquet amb forma quadrada que contenia una substància que, en fer el narcotest, va donar positiu en cocaïna. N’hi havia 1,2 kg.

Per això els agents van detenir el conductor, V.S., de 48 anys i originari de Sèrbia.

L’altra actuació va ser divendres (dia 8) cap a les dues de la matinada. Agents de la mateixa unitat van aturar una furgoneta de matrícula francesa ocupada per una persona que també circulava cap a França. En escorcollar-la, els guàrdies es van adonar que la part de darrere dels seients semblava manipulada. Per això la van obrir, i a dins hi van descobrir una gran quantitat de paquets que contenien una substància que va donar positiu en haixix. En total n’hi havia 158 kg, motiu pel qual els agents van arrestar el conductor, M.S., de 54 anys i nacionalitat marroquina, per un presumpte delicte contra la salut pública.

Tant les diligències instruïdes com el material comissat i els detinguts van passar a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article