Divendres s'acaba el termini per presentar imatges al Concurs Fotogràfic de l'Albera

Les fotos es poden presentar a l'ajuntament o al Centre Cultural de l'Albera

Vida social

Aquest divendres, 29 de juny, s'acaba el termini per presentar imatges a la 19a edició del Concurs Fotogràfic de l’Albera. Tal com ja havia avançat Infojonquera, les fotos es poden entregar a les oficines de l'Ajuntament de la Jonquera o al Centre d'Informació de l'Albera (ubicat als baixos de Can Laporta).

La temàtica és “L’Albera, patrimoni natural, monumental, cultural, costums i paisatge urbà”, i les imatges poden ser en color o en blanc i negre, però no es poden modificar digitalment. Les imatges s’han de presentar impreses amb una mida de 20x30 cm sense cap mena de suport. Al dors hi ha de constar el títol, el lloc on es va fer la foto i un pseudònim (si un mateix autor presenta més d’una fotografia les ha de signar totes amb el mateix pseudònim). I adjunt s’haurà de lliurar un sobre tancat amb el pseudònim a fora i les dades personals de l’autor (nom i cognoms, NIF, adreça, telèfon i correu electrònic) a dins.

El jurat del concurs estarà format per l’alcaldessa i regidora de Cultura de la Jonquera, Sònia Martínez; el regidor de Medi Ambient, Jordi Picornell; el director del PNIN de l’Albera, Bartomeu Borràs, i cinc experts en fotografia i coneixedors de la zona de l’Albera.

El lliurament de premis (tres trofeus i diners en metàl·lic) es farà el 7 de setembre, coincidint amb la Festa Major (prèviament ja s’haurà contactat amb els guanyadors). Aquell mateix dia s’inaugurarà una exposició amb totes les obres presentades, que es mostraran al Centre d’Informació i Interpretació de l’Albera fins el 14 d’octubre. A partir d’aleshores, l’exposició començarà una itinerància per altres municipis de l’Albera que s’allargarà fins al desembre d’aquest any.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article