Els alumnes de 3r d'ESO de l'INS La Jonquera tanquen el curs amb una obra de teatre

Al llarg de la setmana tots els cursos han fet diverses activitats alternatives

Vida social

Els alumnes van posar a la pràctica tots els seus coneixements
Els alumnes van posar a la pràctica tots els seus coneixements | Falgues Fotografia
Els alumnes de 3er d’ESO de l'Institut de la Jonquera van representar dijous l'obra de teatre La poma de la discòrdia a la sala de la Societat de la Jonquera. Els actors van ser bàsicament els estudiants de Cultura Clàssica i Emprenedoria, i els del cor de dansa format pels alumnes d'Educació Física.

L'obra de teatre es va emmarcar en la setmana d'activitats alternatives organitzada per l'Institut per acomiadar el curs 2017-2018. Aquesta mateixa setmana, els alumnes de 1r, 2n i 3r, acompanyats dels seus professors, i també d'alguns alumnes de 4t que els van ajudar, van fer diverses activitats en diversos espais per practicar totes les competències que han treballat durant el curs. Entre altres activitats, van visionar la pel·lícula Coco, van estampar samarretes al centre, van anar d'excursió a Santa Llúcia per fer-hi jocs tradicionals, van fer una gincama cientifica en diferents espais del poble, o diverses competicions esportives al pavelló i a la piscina.

Entre el dilluns i el dijous cada dia un dels cursos va fer una de les activitats, de manera que tots van passar pels quatre llocs, a excepció dels alumnes de 3r que van interpretar l'obra de teatre. A més, els alumnes de 2n d'ESO van aprofitar el dia de la gincama per provar si els globos aerostàtics que havien construït a l'assignatura de Física i Química (dins del projecte 'Globus aerostàtic') volaven correctament.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article