Nou Segell de Qualitat per a Red Tortuga

Les inspeccions demostren que la qualitat del gasoil que subministren és excel·lent

Economia

| Red Tortuga
SGS, considerada líder mundial en inspecció, verificació, anàlisis i certificació, ha atorgat el seu Segell de Qualitat a Red Tortuga per segon any consecutiu. Segons la consultoria, la xarxa d’estacions de servei destinada bàsicament als professionals del transport internacional compleix tots els requisits per obtenir el distintiu, que garanteix als clients que el combustible comercialitzat compleix amb les especificacions de qualitat requerides per al bon funcionament del motor.
 
Aquest nou Segell de Qualitat està visible a les estacions de servei destinades als camioners que Red Tortuga té a la Jonquera i a Mercabarna, i també a la benzinera Jonquera Autos, destinada als turismes. Totes les inspeccions que s’hi van fer reconeixen “la màxima qualitat” del producte que subministren. Per constatar-ho, es van analitzar elements com el contingut d’oxigen, la pressió del vapor o els nivells de sofre del gasoil. Però per renovar el segell també hi ha tingut un paper molt important l’aposta que ha fet l’empresa per les últimes tecnologies.
 
Segons SGS, la planta de microfiltrat que han instal·lat a l’estació de la Jonquera garanteix la màxima qualitat del carburant i elimina qualsevol petita impuresa que pogués ser perjudicial per al vehicle. “Aquest sistema de microfiltrat propi de Red Tortuga és un dels valors diferenciadors de la companyia”, apunten.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article