Clouen el microprojecte transfronterer sobre participació ciutadana

La Jonquera ha participat en l'intercanvi d'experiències

Política

Acte de clausura del projecte, dimarts passat, a Figueres
Acte de clausura del projecte, dimarts passat, a Figueres | Consell Comarcal de l\'Alt Empordà
Dimarts passat va tenir lloc a Figueres la jornada de tancament del microprojecte transfronterer “Propostes per millorar la governança local a l’Espai Català Transfronterer. Intercanvi d’experiències i coneixement en processos de participació ciutadana” que ha desenvolupat l’Equip d’Inclusió i Atenció a la Comunitat del Consell Comarcal de l’Alt Empordà en els darrers mesos. En total, hi han participat 50 representants polítics i tècnics d’ajuntaments de les dues vessants de la frontera, entre els quals hi havia el de la Jonquera.
 
També hi han participat els consistoris d’Argelès-sur-Mer, Arles-sur-Tech, Le Bolou, Elne, Roses, Castelló d’Empúries, L’Escala i Vilafant.
 
Aquest projecte transfronterer, que ha comptat amb una subvenció del programa de subvencions pluriennals Eurodistricte atorgat per la Generalitat de Catalunya i el Departament dels Pirineus Orientals, s’ha centrat en l’intercanvi de bones pràctiques i de coneixement en processos de participació ciutadana desenvolupats pels ens locals els darrers anys.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article