El sènior femení del CP Jonquerenc constata l’ascens a la màxima categoria catalana

L’únic equip femení de la Jonquera competirà la temporada que ve a la màxima categoria de Catalunya

Esports

Després d’unes setmanes d’incertesa, el Club Patí Jonquerenc ha constatat l’ascens a Primera Nacional Catalana del seu equip femení. Tal com ja va avançar Infojonquera, les noies van acabar la lliga regular com a segones classificades i sabent que les primeres, el CP Voltregà, no podia pujar perquè ja tenia un equip a dalt. Però la incertesa sobre l’ascens no es va desvelar fins la setmana passada.

“Bàsicament estàvem pendents de si assolíem o no la categoria de Nacional Catalana en funció de la decisió que prengués el Voltregà. I com que finalment han decidit no vendre la plaça a ningú i l’han cedit a la Federació, la Federació, per mèrits esportius, ens l’ha cedit a nosaltres”, explica l’entrenadora, Judith Carreras. Una Carreras que valora molt positivament l’ascens perquè considera que “al final no deixa de ser una cosa que ens mereixíem, a nivell de números, i a nivell de temporada en quant a rendiment esportiu”.

Amb la nova categoria assegurada, ara la tècnica començarà a planificar la temporada 2018-2019. “Evidentment, el fet de saber que hem pujat fa una setmana, perquè fins fa una setmana no sabíem a quina categoria militaríem, ha fet que tot es retardés, ja que són dues categories totalment diferents i, evidentment, el plantejament també és diferent”. Però amb la certesa de competir a Nacional Catalana, ja avança que “plantejaré la temporada bàsicament seguint les pautes i l’estil d’aquest any”. “L’objectiu és intentar consolidar un joc a nivell d’equip bastant més sòlid del que havíem assolit aquest any a finals d temporada. En el fons no oblidem que aquest any també era com un any de rodatge per les jugadores, ja que era un equip amb incorporacions noves que mai havien compartit pista”, explica Carreras, que afegeix que es tracta de “perfilar aquestes coses i assolir una mica més de nivell, sobretot a nivell físic”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article