L'Audiència de Barcelona va jutjar dijous dos homes a qui van enxampar traficant amb droga a la Jonquera

Els imputats formarien part d'una xarxa criminal que, presumptament, enviava droga des d'una nau industrial del Vallès fins al Regne Unit

per Redacció

Successos

Imatge d'un dels controls policials
Imatge d'un dels controls policials

L'Audiència de Barcelona va jutjar dijous dos homes que estan acusats d'enviar bosses de marihuana des d'una nau del polígon industrial Pla de Llerona de les Franqueses (el Vallès) fins al Regne Unit, creuant sempre la frontera de la Jonquera. Tal com va informar El9Nou, els acusats amagaven la droga en camions que transportaven fruita i verdura. I precisament en un d'aquests camions els van enxampar, el 20 d'abril del 2013, a la Jonquera.

Segons el relat de la fiscalia, els fets s'haurien produit entre el gener i l'abril d'aquell 2013. Un dels acusats tindria una nau llogada al polígon abans esmentat i allà hi rebrien la droga. Ja a dins del magatzem, l'amagarien en caixes de verdures que havien comprat prèviament, per d'aquí expedir-la cap a Anglaterra.

El 20 d'abril, però, la Policia Nacional espanyola hauria localitzat un dels camions en un dels controls que fan a la zona fronterera, i a dins hi hauria trobat la droga amagada. Al cap de tres dies, van fer una entrada a la nau, ubicada al carrer Alemanya, i també als domicilis dels arrestats, a Granollers. I a partir d'aquí van forjar l'acusació.

La fiscalia demana una pena de 6 anys i 10 mesos de presó per als dos homes per un delicte contra la salut pública (per tràfic de droga) i un altre de pertinença a grup criminal. El judici ha quedat vist per a sentència.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article