Dos camioners n’estomaquen a un altre, que acaba a l'hospital, a la Jonquera

Un grup de xofers sorprèn a d’altres camioners robant i els destrossen el frontal de la tractora a cops de pedra

per ACN

Successos

Camions aparcats a la Jonquera. Imatge d'arxiu no vinculable a la notícia.
Camions aparcats a la Jonquera. Imatge d'arxiu no vinculable a la notícia. | Infojonquera.cat

Dos camioners han donat una pallissa a un altre en un aparcament de camions de la Jonquera i l'han enviat a l'hospital. La baralla va succeir la matinada de diumenge. Poc després de mitjanit, els Mossos d'Esquadra van rebre l'alerta que hi havia un enfrontament entre transportistes en un aparcament de la Jonquera. La patrulla va presentar-se al lloc dels fets i, quan va arribar al pàrquing, va veure dos homes que estomacaven a un altre en una zona de matolls. Inicialment, els Mossos no van detenir a ningú, perquè semblava que la víctima només havia patit contusions. Però sí que van identificar els dos agressors.

El camioner va ser traslladat a l'hospital de Figueres. Durant la nit, el seu estat va empitjorar. Arran de la pallissa, l'home va patir un pneumotòrax i va haver de ser traslladat d'urgència a l'hospital Josep Trueta de Girona. Després de rebre la trucada de l'hospital, els Mossos d'Esquadra van tornar a la zona, van localitzar a un dels camioners implicats en la baralla i el van detenir.

Aquesta baralla no és l'únic incident que hi ha hagut entre camioners aquest cap de setmana a la Jonquera. Aquest mateix diumenge a la matinada n’hi va haver un altre. En aquest cas en una zona al costat de la N-II. Sobre les dues de la matinada un grup de camioners en van descobrir a dos que es dedicaven a robar a l'interior dels altres tràilers que hi havia aparcats al lloc. Els transportistes van intentar enxampar els lladres, però tots dos van aconseguir pujar al seu camió, posar-lo en marxa i fugir abans que els agafessin.

La resta de camioners, llavors, van començar a tirar pedres contra el camió. Els Mossos d'Esquadra, després de rebre l'alerta, van localitzar el camió apedregat aparcat dins del municipi. El frontal de camió estava molt danyat a conseqüència de les pedrades.

Malgrat que la policia va parlar amb els camioners, cap d'ells va voler explicar-los res ni tampoc denunciar-ho. Per això, davant el silenci d'uns i altres, els Mossos d'Esquadra no han investigat els fets.

Camions aparcats a la Jonquera. Imatge d'arxiu no vinculable a la notícia.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article