Subscripció

Ajuda'ns a mantenir Infojonquera.cat. Amb la teva subscripció contribueixes econòmicament a mantenir actiu l'únic mitjà de comunicació de la Jonquera. Infojonquera.cat és el mitjà hereu del que va ser la revista L'Esquerda de la Bastida i necessita del vostre ajut.

En el moment d'entrar les vostres dades en aquest formulari estareu donant autorització a què us carreguem en el compte corrent especificat en el formulari l'import de 30 euros IVA inclòs. En els propers dies rebràs una factura amb el concepte desglossat. Et necessitem: ens hi ajudes?

 

Perquè demanem ajuda per Infojonquera.cat?

Infojonquera.cat, per ser un mitjà privat que no arriba al mínim de 3 treballadors en nòmina, no tenim accés a cap tipus de subvenció nacional. La darrera subvenció oficial al nostre mitjà data de l'any 2012. Tampoc tenim accés a les subvencions locals, ja que no som una entitat. Com a privats, tampoc hi tenim dret.

Actualment Infojonquera.cat es manté en exclusiva per l'ingrés de publicitat dels nostres anunciants.

 

Has de saber que...

• Ser subscriptor d'Infojonquera.cat no dóna cap avantatge, és una quota que només serveix per mantenir actiu aquest diari digital

• El teu correu electrònic serà inclòs en el llistat d'adreces del butlletí (newsletter) que setmanalment enviem als nostres lectors

• La quota de 30 euros serà anual.

• Cada any s'enviarà la factura de la teva subscripció a l'adreça mail que ens hagis facilitat