L'Associació de Comerciants de la Jonquera es reuneix avui per intentar reflotar l'entitat

per Redacció

Entitats

08/04/09

Avui dimcres 8 d'abril es reunirà l'Associació de Comerciants de la Jonquera als porxos de Can Laporta en una reunió oberta a tots els establiments comercials de la vila. L'actual Junta directiva ha estat treballant ens els darrers mesos amb alguns comerciants de la Jonquera per tornar a impulsar una entitat que va estar molt activa fins a mitjans dels anys 90 però que des d'aleshores ha perdut empenta per diferents motius.

En la reunió d'avui dimecres els responsables de l'associació volen informar que hi ha un grup de comerciants que, motivats per l'actual situació de crisi econòmica i altres fets ocorreguts recentment, tenen la intenció i l'empenta necessària per fer alguna cosa més que queixar-se o lamentar-se de l'actual situació.

Segons ha informat Esther Parés, una de les interessades en reactivar l'associació, ha informat a Infojonquera que en l'actualitat s'estan mantenint converses amb la "Fundació la Jonquera en acció" per treballar conjuntament en alguns temes d'interès comú. En especial Parés ha volgut posar un especial interès amb què calen noves persones a l'Associació amb ganes de treballar, amb idees i nous projectes per tal que la reactivació de l'entitat comercial sigui definitiva. De fet els actuals membres de la Junta ja treballen amb un calendari d'actuacions i accions comercials per al proper mes de maig i que en funció dels resultats de la reunió d'avui dimecres, tiraran endavant o bé caldrà posposar.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article