La piscina municipal obrirà el proper 13 de juny

per Redacció

Esports

En el comunicat de premsa emès per la Regidoria d'Esports avui dilluns, s'informa de les diferents activitats i accions de la regidoria. També es fa un repàs de les activitats ja realitzades, com la del passat 27 d’abril als porxos de Can Laporta. S'hi va celebrar una jornada sobre assegurances organitzada per l’àrea d’esports i la corredoria d’assegurances de la Unió de Federacions Esportives Catalanes dirigida a clubs, entitats, associacions… a on hi van assistir clubs de la Jonquera, Figueres i Castelló d’Empúries. Aquesta jornada va ser a càrrec d’em Joan Bertran, director de la corredoria, i d’en Lluís Barba representant territorial de la UFEC a Girona.

També s'informa que el proper 24 de Juny, a les 10 hores a la zona esportiva de la Jonquera, es realitzarà la 1ª Marxa Popular de BTT La Jonquera. Hi haurà la prova llarga de 35 Km aprox. i la curta de 15 Km aprox. Oberta a tothom a partir de 10 anys, i les inscripcions es podran fer a Can Laporta, a la Botiga Sappysport de Vilafant i el mateix dia al pavelló municipal.

La piscina municipal de la Jonquera obrirà les portes el dia 13 de Juny, amb una jornada de portes ofertes gratuïta per a tothom. L’horari de la mateixa serà de 10 a 14 hores fins el 13 de Setembre.

A la zona de la piscina Municipal s’està construint un Camp de Voley Platja. En unes setmanes aquesta obra estarà finalitzada, i tindrem una altre alternativa de fer esport a la Jonquera.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article