Moreno guanya la XXVI edició de la Marxa dels dòlmens

per Redacció

Entitats

Un total de 105 participants van participar diumenge 17 de maig a la XXVI Marxa dels Dòlmens, organitzada pel Centre Excursionista Jonquerenc. El recorregut actual de l'itinerari és de 12,850 Km, en contrast als 21 km de les primeres edicions, i és que amb el pas dels anys s'ha anat escurçant per adaptar-la a les noves tendències. En aquesta edició el primer classificat va ser José Antonio Moreno amb un temps de 58 minuts 08 segons, mentre el segon classificat, David Gómez, va fer el recorregut en 53 minuts 09 segons i finalment el tercer classificat va ser José Maria Garrote amb 53'42''.

Un bon dia sense excessiva calor va acompanyar organitzadors i corredors. Com a novetats respecte a les darreres edicions, segons va informar el CEJ, hi havia una variació en el preu, que passava dels 5 euros que valien els drets d’inscripció, als 6 euros d'aquesta edició del 2009.

Com sempre els participants van tenir dret a dutxa, servei de provisions en l'itinerari i l'entrega d'un diploma i una samarreta commemoratius.

Foto Falgués: Moreno al centre al costat del segon i tercer classificats.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article