L'11 de setembre de 2013 a la Jonquera

Editorial

La convocatòria de l’Onze de Setembre a la Jonquera i a tot Catalunya va ser un éxit.
Més de 400 quilòmetres units per 1.600.000 persones agafades de la mà a la Cadena humana més mediàtica que s’ha fet mai al món. I sí, això ho hem fet nosaltres, els catalans, amb la participació activa dels jonquerencs.

Des d’aquesta revista no podem fer altra cosa que felicitar els organitzadors i els assistents, que van demostrar un gran civisme, una actitud impecable, sense lamentar cap incident, malgrat alguna provocació, que també hi va ser.
Els jonquerencs i tots els ciutadans d’arreu dels Països Catalans que van participar a la via humana a la Jonquera, Agullana, Cap-many i el Portús van participar amb alegria, entusiasme i de forma pacífica en una cadena humana que ha passat a la història, però que sobretot ha impressionat a tot el món per la capacitat organitzativa i la motivació de la societat civil catalana per demanar el dret a a decidir. Un dret fonamental i democràtic.

Ara només falta que la política –catalana i espanyola– en prenguin nota i actuïn en conseqüència, però sobretot donant la veu a la gent, permetent que els ciutadans puguin votar en un referèndum quin ha de ser el futur del nostre país.

1 d’octubre de 2013

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article