El femení del CP Jonquerenc disputarà l’eliminatòria de repesca que li permetria garantir la permanència i lluitar per l’ascens a l’Ok Lliga

L’empat aconseguit a la pista del CE Noia garanteix a les verd-i-blanques la classificació matemàtica per disputar el play-off de repesca

per Redacció

Esports

El prebenjamí es va desfer del CH Girona a la lliga preferent
El prebenjamí es va desfer del CH Girona a la lliga preferent | CPJ

L’equip femení del CP Jonquerenc disputarà l’eliminatòria de repesca que li podria garantir la permanència i, alhora, una plaça en la lluita per l’ascens a l’Ok Lliga, que és la màxima categoria. L’empat aconseguit dissabte a la pista del CE Noia, combinat amb la resta de resultats de la jornada, ha garantit a les verd-i-blanques la classificació matemàtica per a les eliminatòries a falta de dues jornades perquè s’acabi aquesta segona fase de la competició. I és que encara que perdessin els dos partits que els queden, les fèmines ja s’han assegurat quedar entre les quatre primeres del grup 2 de Nacional Catalana, que són els equips que els caps de setmana del 17 i 24 de març disputaran els dos partits de repesca (anada i tornada) contra un dels quatre últims classificats del grup 1.

Si les jonquerenques guanyessin l’eliminatòria, certificarien la permanència matemàtica, que era l’objectiu a assolir en el seu primer any a Nacional Catalana. A més, però, entrarien en el play-off d’ascens.

Pel que fa a la resta d’equips, diumenge el Red Tortuga va perdre 3-1 a la pista del CH Lloret, un resultat que fa baixar l’equip fins a la 9a posició del grup A de Primera Catalana. El Segona Catalana també va perdre, en aquest cas per un ajustat 5-4 a la pista del CP Sant Celoni. El juvenil va guanyar 10-2 a la Garriga, l’aleví va perdre 7-5 a la pista del GEiEG, el benjamí A va empatar 1-1 a Lloret, el benjamí C va guanyar 7-5 el Blanes, i l’iniciació va guanyar 1-3 a Cassà de la Selva.

El Segona Catalana va perdre per la mínima
L'iniciació va guanyar
L'iniciació va guanyar
El benjamí C va guanyar
El benjamí A va empatar a Lloret

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article