Una fuita de gas posa en alerta el polígon Mas Morató

Els operaris que estan fent obres al carrer Euskadi han trencat una canonada i l'incident ha obligat a desallotjar la benzinera i algunes naus industrials de la zona

per Redacció

Successos

La incidència ha obligat a tallar els accessos a la zona
La incidència ha obligat a tallar els accessos a la zona | Falgues Fotografia

Una fuita de gas ha posat en alerta aquest migdia el polígon Mas Morató de la Jonquera. Uns operaris que estan fent unes obres a la via pública al carrer Euskadi han donat la veu d'alerta quan faltaven pocs minuts per les 12 h. Mentre treballaven, han trencat un tub del gas, i això ha provocat una fuita.

Els Bombers de la Generalitat hi han enviat tres dotacions, i en un primer moment han intentat trobar la clau del gas per tancar-la. Mentrestant, han confinat els treballadors del polígon a les seves naus. Però en veure que no podien tancar la clau, han hagut de trucar els tècnics de la companyia del gas perquè reparessin l'avaria, i aleshores han decidit desallotjar els treballadors de la benzinera que hi ha a la zona, i també els de les naus més properes. El risc no ha arribat a la població, però sí que la Policia Local i els Mossos d'Esquadra han tancat els accessos a la zona.

Tot i així, la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat ha descartat activar cap pla d'alerta per la fuita, i pocs minuts després de la una la incidència s'ha donat per controlada.

La incidència ha obligat a tallar els accessos a la zona
La incidència ha obligat a tallar els accessos a la zona

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article