Instal·laran un dispositiu per controlar el volum de trànsit al centre del poble

Es tracta d'un dispositiu pedagògic l'objectiu del qual és obtenir dades per, en un futur, pacificar la circulació de vehicles a la vila

per Redacció

Política, Urbanisme

En els darrers mesos s'han fet diverses actuacions per dinamitzar la zona
En els darrers mesos s'han fet diverses actuacions per dinamitzar la zona | Falgues Fotografia

L’Ajuntament de la Jonquera, juntament amb la Policia Local del municipi, instal·larà un dispositiu de velocitat de caràcter pedagògic que facilitarà les dades reals del volum del trànsit que hi ha a la vila. L'objectiu és obtenir la informació necessària per, en un futur, garantir la pacificació de la zona. El dispositiu estarà ubicat al casc antic.

Aquesta actuació s’emmarca en el treball que està fent l’Ajuntament per millorar la mobilitat i la seguretat dels veïns. Segons l’alcaldessa, Sònia Martínez, “amb aquesta mesura es pretén pacificar la zona en matèria de trànsit i viabilitat, atenent així les demandes ciutadanes de millores al casc urbà per tal que els vianants puguin passejar amb molta més comoditat, tranquil·litat i seguretat”.

Aquesta pacificació del trànsit se sumarà a les altres actuacions que s'han executat en els darrers mesos per tal de dinamitzar el centre històric i recuperar-lo com a punt neuràlgic de la vida social i cívica de la Jonquera.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article