La Jonquera, a punt per al Carnaval

Aquesta tarda els alumnes de l'escola faran la tradicional desfilada, i diumenge es farà la festa popular del poble

per Redacció

Vida social

Cartell promocional
Cartell promocional | Ajuntament de la Jonquera

Tot a punt per a la festa típica del febrer: el Carnestoltes. Aquest cap de setmana, la Jonquera donarà el tret de sortida als Carnavals de la comarca. Ho farà diumenge, amb una jornada farcida d'activitats populars.

La concentració serà a les 11.45 h a la plaça de darrera l'església, d'on a les 12 h sortirà la cercavila pels carrers del municipi, amenitzada pels Tambors i els Xanquers de l'Albera. A les 12.30 h, començarà l'espectacle d'animació infantil, que enguany anirà a càrrec dels Atrapasomnis. I a les 14 h començarà el dinar popular. Un dinar que, a les 17 h, deixarà pas al gran ball de Carnaval, a ritme de l'Orquestra Wasa.

Prèviament, aquesta tarda els alumnes de l'escola Josep Peñuelas del Río de la Jonquera faran la popular rua de Carnaval, enguany representant personatges de pel·lícules infantils. La desfilada ha anat precedida d'una setmana molt especial, en què nens i nenes han seguit cada dia una de les indicacions que els havia donat el rei Titus. Així, per exemple, els menors han anat a l'escola amb la cara pintada, amb sabates i mitjons desparellats, amb pijama i espardenyes, amb una disfressa o, avui, amb un "pentinat esbojarat".

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article