La Caixa tanca a la Jonquera l’oficina de la duana

per Redacció

Economia

La Caixa preveu tancar dotze oficines a les comarques gironines, una de les quals és l’oficina de la Jonquera número 3718, més coneguda com La Caixa de la Duana. Aquest tancament és conseqüència de la posada en marxa del seu “pla d’optimització” que preveu racionalitzar la seva xarxa d’oficines i que suposarà el tancament d’unes 250 sucursals a tot l’Estat fins a l’any 2010. A les comarques gironines, el pla suposarà el tancament de 12 oficines, que passaran a integrar-se en d’altres de properes. Algunes ja estan en procés de tancament, i completaran la seva interació en una altra sucursal el mes de febrer, en el cas concret de la Jonquera serà el dia 9.

La sucursal de la duana, el director de la qual és Pere Rigall, ja ha començat a informar els seus clients a través d’una carta. En la nota, l’entitat assegura que la proximitat entre oficines ha motivat que la direcció de l’organisme hagi considerat integrar els equips humans del que ara eren oficines independents en una sola seu.

El pla comportarà el tancament de 250 oficines entre 2009 i 2010 amb l’objectiu d’adaptar al context econòmic actual la xarxa de sucursals de l’entitat, la més àmplia de l’Estat.

Aquesta mesura trenca amb la tendència històrica d’ampliar la xarxa cada any.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article