Agullana es prepara per la xuia

Demà al matí els alumnes de l'escola lideraran una rua pels carrers del poble, i la festa continuarà a la tarda i a la nit

per Redacció

Agullana, Vida social

Cartell promocional
Cartell promocional | Ajuntament d'Agullana

Agullana ja es prepara per celebrar, demà, la seva tradicional festa caranavalesca, coneguda com la Xuia. Com ja és habitual, els actes començaran al matí amb una cercavila pels carrers del poble i de l'Estrada, i també pels masos de la zona. El punt de trobada és l'escola i l'hora, les 10 h del matí. I és que els alumnes de la llar d'infants i de l'escola de primària lideraran una rua que, amenitzada per Tramuntakada, enguany girarà a l'entorn dels contes clàssics.

Posteriorment, a les 15 h, els cuiners i mestres xuiers es trobaran a la sala d'actes de l'ajuntament per començar a preparar la teca, i a les 16.30 h començarà l'animació infantil a la plaça, de la mà de Pep López. A les 17.30 h, s'hi repartirà la xuia.

I la festa continuarà a les 12 h de la nit a la sala polivalent amb el ball del Carnestoltes, que enguany anirà a càrrec de Band-idos. Com ja és tradició, es repartiran premis a les tres millors disfresses de grups, i també a les tres millors individuals o de parelles.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article