La nova comissaria dels Mossos tindrà sis garjoles i costarà uns tres milions d'euros

La Generalitat ja està licitant la redacció del projecte amb l'objectiu que les obres puguin començar el 2020 i acabar el 2021

per Redacció

Política, Successos, Urbanisme

A mitjans de febrer el conseller Buch va visitar la zona de la Campa
A mitjans de febrer el conseller Buch va visitar la zona de la Campa | Falgues Fotografia

La nova comissaria de districte que els Mossos d'Esquadra tindran a davant del parc de Bombers de la Jonquera tindrà una superfície construïda de 1.500 m2 i costarà uns 3 milions d'euros. El passat 1 de febrer de 2019, el portal de contractacions de la Generalitat de Catalunya va publicar el concurs d'assistència tècnica per a la redacció del projecte. El termini de presentació d'ofertes es va allargar fins el 27 de febrer; i es preveu la seva adjudicació i l'inici dels treballs de redacció es faci a mitjans d'abril o primers de maig, per tal que les obres puguin començar el 2020 i acabar el 2021.

La previsió és que la nova comissaria, disposi d'una direcció amb serveis de planificació i administració, una unitat de Seguretat Ciutadana, una Oficina d'Atenció Ciutadana amb Servei d'Atenció a la Víctima i de protecció de menors, una àrea de recepció i atenció general al públic, una àrea de persones detingudes amb sis garjoles i una àrea dels serveis dels Mossos (vestidors, menjador, brífing, etc.).

Fa poc menys d'un mes el conseller d'Interior, Miquel Buch, va presentar el projecte a l'Ajuntament i va visitar la zona de la Campa, on ja s'estan fent els treballs d'adequació previs. Durant la visita, Buch va voler destacar la importància de la construcció d'aquesta comissaria perquè, segons va manifestar, "està ubicada en una zona estratègica i en un punt transfronterer".

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article