L'Ajuntament de la Jonquera obté el Segell Infoparticipa 2018

Es tracta d'un distintiu de la Universitat Autònoma de Barcelona que reconeix la transparència dels webs de les administracions locals

per Redacció

Política, Cultura

L'acte de lliurament es va fer a la UAB
L'acte de lliurament es va fer a la UAB | Ajuntament de la Jonquera

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) va atorgar ahir el Segell Infoparticipa 2018 a l'Ajuntament de la Jonquera. El distintiu, que enguany arriba a la seva sisena edició, reconeix la transparència de les pàgines web de les administracions locals. S'atorga a partir de l'anàlisi realitzada pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) i és una recompensa per les bones pràctiques que es posen de manifest als webs de les administracions públiques locals de Catalunya: ajuntaments, consells comarcals i diputacions.

El consistori jonquerenc ha obtingut el Segell amb una valoració total del 81%. 

L'acte de lliurament del guardó, que es va fer a la Sala d'Actes de la UAB, va estar conduït pels periodistes Núria de José i Dani Gutiérrez. De l'Ajuntament jonquerenc, hi van assistir l'alcaldessa, Sònia Martínez, i la regidora Míriam Lanero. A més, també hi havia alcaldes i regidors d'altres municipis premiats, així com la rectora de la UAB, Margarita Arboix Arzo; el coordinador de Focus grup sobre transparència i qualitat de la informació de les administracions públiques, Jaume Viñeta Balcells, i el secretari de Transparència i Govern Obert de la Generalitat de Catalunya, Jordi Foz Dalmau.

L'acte de lliurament es va fer a la UAB
L'acte de lliurament es va fer a la UAB
Diploma acreditatiu

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article