El CEJ posa en marxa demà un cicle d’excursions guiades per l’entorn de la Jonquera

La primera sortida serà una visita al castell de Requesens i al seu itinerari de “natura i història”

per Redacció

Esports, Vida social, Mediambient

Demà es farà una ruta per Requesens
Demà es farà una ruta per Requesens | Falgues Fotografia

El Centre Excursionista Jonquerenc (CEJ) començarà demà un cicle d’activitats i sortides guiades que s’allargarà fins a finals de juny. La primera excursió serà a la zona de Requesens, i inclourà una ruta per l’“itinerari natura i història” i una visita al castell. El punts de trobada és a les 8.30 h a davant de la societat de la Jonquera (amb cotxes).

Després d’aquesta excursió, la propera serà el 28 d’abril. En aquest cas, servirà per commemorar el 50è aniversari de la creu de Rocaberti, i inclourà un acte i esmorzar gratuït per als assistents.

Al maig, la data fixada és el dia 12, i el lloc escollit, el Salt del Fitó. Com a activitat complementària a l’excursió, es farà una sessió de ioga.

I el calendari arribarà al seu punt àlgid al juny, amb tres de les tradicions més arrelades del CEJ. El dia 9 es farà la XXVIa edició de la Marxa dels Dòlmens. Entre el 22 i el 24, el club jonquerenc protagonitzarà la baixada de la flama del Canigó al municipi. I entre el 28 i el 30 es farà la mítica travessa de Portbou.

Per tenir més informació sobre les activitats, es pot trucar als telèfons 680 76 00 04 i 649 44 20 57.

Calendari d'activitats
Cartell de l'excursió de demà

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article