Troben una pistola amb silenciador i diversa munició en un vehicle que volia creuar la frontera

La setmana passada la Guàrdia Civil també va comissar 31,5 kg de marihuana que va trobar en dos autobusos que es dirigien cap a Itàlia

per ACN

Successos

L'arma i la munició intervingudes
L'arma i la munició intervingudes | Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil va comissar el dilluns de la setmana passada (dia 18) una pistola amb silenciador i diversa munició, en un cotxe que volia creuar la frontera de la Jonquera. Segons ha avançat l’ACN, i ha confirmat la benemèrita, els fets van passar pels volts de les quatre de la tarda, quan una patrulla va identificar els ocupants d'un turisme amb matrícula francesa que es dirigia cap al nord. Un cop identificats, els agents van inspeccionar el maleter del vehicle i hi van descobrir un maletí on hi havia l'arma, una pistola de la marca Walther, munició i cartutxos de caça. A més, també hi van trobar dos jocs de matrícules franceses que no pertanyien a cap vehicle francès.

El conductor va admetre que la pistola era seva, però que no tenia cap tipus de llicència ni documentació que emparés la legalitat de l'arma. Per això els agents van detenir l'home, de 42 anys, per un presumpte delicte de tinença il·lícita d'armes.

 

Droga al bus

La mateixa setmana passada, agents de la Secció Fiscal de la Guàrdia Civil també va trobar 31,5 kg de marihuana en dos autobusos que es dirigien cap a Itàlia. El primer carregament el van detectar el dimecres (dia 20). Eren 4,9 kg de droga que estaven amagats en dues maletes d'un vehicle de la línia regular entre Barcelona i Venècia. El propietari de l’equipatge, un ciutadà italià, va quedar detingut.

L’endemà, una altra patrulla va identificar un ciutadà romanès que viatjava en un altre autobús i que duia en una bossa 26,6 kg de marihuana envasada al buit. Els agents també el van detenir per un presumpte delicte contra la salut pública.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article