El Puig Neulós i la Torre d'en Manel, motiu del cartell de la Convenció de premsa que es farà a la Jonquera

La Jonquera serà seu el 8 de juny de la Convenció de premsa comarcal i de Catalunya

per Redacció

Cultura

El cartell, obra de Marc Bech
El cartell, obra de Marc Bech | Marc Bech

El proper 8 de juny la Jonquera serà seu de la 12a Convenció de la Premsa Comarcal de Catalunya. Aquesta setmana s'ha fet públic el cartell d'aquesta Convenció, la qual s'organitza al nostre poble amb motiu del 10è aniversari de la posada en marxa de l'edició digital d'aquest portal, Infojonquera.cat.

La convenció és organitzada conjuntament per l'Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), pel Setmanari Hora Nova de Figueres, editat pel grup Escudero de la Jonquera, i per Infojonquera.cat, portal digital hereu de la revista Esquerda de la Bastida, la publicació que durant més de 20 anys es va editar al nostre poble. També hi donen suport i col·laboració diferents empreses i institucions, entre les quals l'Ajuntament de la Jonquera o la Diputació de Girona.

El cartell és obra del dissenyador Marc Bech, cap de maquetació del setmanari Hora Nova. Tal com explica Bech, al cartell "es pot veure el monòlit de la Torre d'en Manel que hi ha al cim del Puig Neulós, pic més alt de la serra de l'Albera i del terme municipal de la Jonquera, visible des de gairebé tota la contrada".

La convenció de l'ACPC és la trobada més important de l'any que celebra aquesta associació de premsa i editors i que durant tot un dia duen a terme ponències a càrrec de diferents personalitats del sector per analitzar l'estat de la professió;  s'entreguen premis a les millors portades, a les publicacions que estan d'aniversari o personalitats i entitats amb qui s'ha col·laborat.

En els propers dies ampliarem aquesta informació.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article